Stg. Samen Zorgen

Geluk zit vaak in kleine dingen: mooie muziek, uw huisdier op uw appartement, uw lievelingsdrankje bij het eten en samen genieten van een ommetje. Als het even kan, regelen we dat. Voor u en met u. Want samen geven we fleur aan het leven. Met goede zorg, dienstverlening en warme aandacht voor mensen.

Bij Stichting Samen Zorgen hebt u zelf de regie. Rust en privacy wanneer u wilt. Aanspraak heerlijk dichtbij huis, dat is veilig en vertrouwd.

 

De sleutels voor een goed leven: actief blijven en elkaar ontmoeten
We geloven dat actief blijven en ontmoeting bijdragen aan een goed leven. Tot op hoge leeftijd. Daarom staan onze zorgcentra Liefkenshoek en De Hoge Hof in het hart van de dorpsgemeenschappen en midden in het leven. Dat is fijn als u er even op uit wilt.

Natuurlijk beschikken onze zorgcentra over een breed activiteitenaanbod en goede faciliteiten. Doe mee wanneer u wilt, geniet van al het goede: van winkel en restaurant tot bewegen op muziek en de bibliotheekservice.

 

Werken bij SSZ

Met oog voor ieder mens
Stichting Samen Zorgen wil voor de regio een aantrekkelijke werkgever zijn en biedt dan ook een prettig werkklimaat en een transparant personeels- en vrijwilligersbeleid.

Werken bij Stichting Samen Zorgen betekent werken voor en met mensen. Kwaliteit leveren en een thuisgevoel bieden, met plezier en met aandacht voor ieder mens.

 

Van harte de beste kwaliteit bieden, dat is werken bij SSZ

Zelfstandigheid, beschutting, bescherming en warme aandacht voor mensen. Dat willen wij onze bewoners en cliënten dagelijks bieden. Maar ook elkaar. Met gastvrijheid, betrokkenheid en kwaliteit. Kun jij dat vanuit een professionele beroepshouding en neem je verantwoording voor je gedrag en houding? Bekijk dan onze actuele vacatures.

Locaties

Stg. Samen Zorgen - De Hoge Hof

De Hoge Hof 1
6674 BR  Herveld

Stg. Samen Zorgen - Kantoor Wijkverpleging (De Verbinding)

Stationsstraat 1
6671 AW  Zetten

Stg. Samen Zorgen - Liefkenshoek

Hyacintenstraat 23
6666 BR  Heteren
Verpleging, verzorging, thuiszorg
De Hoge Hof 1
6674 BR
 Herveld