Stichting Samen Zorgen

Iedereen verdient een waardevolle oude dag. Een dag met een glimlach. Daarom is er bij Stichting Samen Zorgen tijd voor een praatje en een goed gesprek. We weten wat mensen drijft en waar mensen gelukkig van worden. Dat helpt ons om onze zorg en ondersteuning vorm te geven. Bij ons is er oprechte aandacht en blijven we dicht bij ieders eigen manier van leven. Hier worden mensen gezien. Cliënten ervaren bij ons dat ouder worden betekenisvol is en houden daarbij zelf de regie. Zij beslissen hoe hun dag eruitziet en geven zo hun leven zelf vorm. Dat zit in grote en in kleine dingen. Op eigen kracht én met steun van naasten is er veel mogelijk.
Stichting Samen Zorgen biedt warme zorg en ondersteuning. Met onze wijkverpleging en maaltijdservice aan huis zijn we altijd dichtbij. Is thuis wonen (tijdelijk) niet meer mogelijk, dan bieden we graag een nieuw thuis op onze locaties Andalhof in Andelst en Liefkenshoek in Heteren. Onze dagbesteding in Zetten biedt activiteiten en zorgt voor sociale contacten.

Locaties

Stichting Samen Zorgen - Kantoor Wijkverpleging (De Verbinding)

Stationsstraat 1
6671 AW  Zetten

Stichting Samen Zorgen Zorgcentrum Andalhof

Hoofdstraat 73
6673 BC  Andelst

Stichting Samen Zorgen Zorgcentrum Liefkenshoek

Hyacintenstraat 23
6666 BR  Heteren
Aantal vacatures: 3

Vacatures Stichting Samen Zorgen

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Samen Zorgen maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Hyacintenstraat 23
6666 BR
 Heteren